Om skolen

Kirkeby OppvekstsenterKirkeby skole ble Kirkeby oppvekstsenter 1. august 2007, og består i dag av barnehage med to avdelinger, SFO og 1.- 7. klasse i en fire deling.

Kirkeby oppvekstsenter ligger i naturskjønne omgivelser rett ved Nordskogbygda kirke, 15 minutters kjøring fra Elverum sentrum. Oppvekstsenteret har et godt utbygd uteareal med fotballbane, håndballbane, basketballbane, klatrestativer og husker, og med naturen som nærmeste nabo er dette et eldorado for små, litt større og store barn.

Kirkeby Oppvekstsenter har siden august 2008 hatt "helhetlig skolehverdag". Dette innebærer at vi har utvidet skoledagen med 1,5 time tre dager i uka. I denne tida tilbys elevene fysisk aktivtet, det gjør de hver dag, en lang og god lunsj og en økt med eget arbeid. På grunn av denne eget arbeid økta, "ea" som den kalles, er vi en leksefri skole. Vel nesten da, elevene leser hjemme, men lesing er jo så moro, og kan nesten ikke sees på som lekser er vi blitt enige om!

At vi er et oppvekstsenter på Kirkeby er en stor ressurs for oss. Barn fra 1 - 13 år leker og lærer sammen i skjønn forening.


Vis større kart

Sist endret: Sunday, 4 August 2013, 15:51