Nyheter

 
 
Picture of Ann Kristin Stræte
Til foreldre og barn i barnehager og skoler
by Ann Kristin Stræte - Wednesday, 25 March 2020, 1:48 PM
 

Til foreldre og barn i barnehager og skoler

 I går bestemte regjeringen at skoler og barnehager skal fortsette å holde stengt. I Elverum var vi innstilt på dette, og er forberedt. Barnehager og skoler har innført gode rutiner i samarbeid med barn/elever og foresatte, og det blir en videreføring av de opplegg som nå gjennomføres.  Etter noen startproblemer med blant annet digitale arbeidsverktøy som var trege på grunn av mange som brukte dem, har vi nå kommet inn i gode rutiner og ting fungerer.

 Vi sender en stor takk til elever og foreldre som har taklet den nye situasjonen veldig bra. Husk at du kan ta kontakt med din skole eller barnehage hvis du opplever at ting ikke går smertefritt, eller om du har spørsmål. Vi ønsker at det skal lav terskel for å ta kontakt om det noe.

 Vi minner også om at skolene nå har opprettet en hjerteromstelefon. Hit kan elevene ringe og stille spørsmål, eller lette sine hjerner og hjerter. Du skal ha fått en melding fra din skole om telefonnummer og åpningstid. Ta vare på hverandre, hold avstand, og følg rådene fra helsemyndighetene.

  

Med vennlig hilsen

 Kate Elizabeth Franklin Langsethagen

Kommunikasjonssjef

Mobil: 918 29 578