Skip velkommen til www.elverumskolen

Velkommen til www.elverumskolen

Picture of Tord Godtfred Arnesen
God sommer!
by Tord Godtfred Arnesen - Friday, 19 June 2015, 10:08 AM
 

Skoleåret 2014-15 er snart historie. Mange små og store ser nå frem til sommerferien før høsten igjen inntar oss alle. Jeg vil spesielt takke dere alle som hver dag, gjennom hele skoleåret, har gitt elevene i Elverumsskolen god og viktig opplæring, det være seg i være grunnskoler og ...

Read the rest of this topic
(616 words)
 
Picture of Monica Bekkelien
Fremtidens skole
by Monica Bekkelien - Tuesday, 16 June 2015, 8:39 AM
 

Etter to års arbeid presenterte Ludvigsen-utvalget sine anbefalinger for fremtidens skole.

Klokken 10:00 den 15. juni overleverte utvalgsleder og professor ved universitet i Oslo, Sten Ludvigsen, hovedrapporten, NOU 2015:8 Fremtidens skole, til kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Ludvigsen ...

Read the rest of this topic
(105 words)
 
Picture of Espen Moe
Nytt rutetilbud i Nord- og Sør-Østerdalen fra og med 1. juli 2015
by Espen Moe - Monday, 8 June 2015, 2:54 PM
 

1. juli starter Trønderbilene AS som vår operatør i Østerdalen. De vil stå for utførelsen av vårt busstilbud fra Elverum og Trysil i sør til Tynset og Os helt nord i fylket.

Dette medfører også en del ruteendringer på skoleruter samt ordinære ruter. Informasjon om alle disse endringene finner du...

Read the rest of this topic
(265 words)
 
Picture of Monica Bekkelien
Skulpturjakt 2015
by Monica Bekkelien - Wednesday, 3 June 2015, 8:41 AM
 

Alle 2. trinns elever i Elverumskolen er i disse dager på skulpturjakt i Leiret. Dette er et flott tilbud i den kulturelle skolesekken som Kulturskolen gir oss! Elevene blir kjent med skulpturene i byen vår og de er det mange av!

I år er det Sigga Skulpturglad som møter elevene og hun gleder seg til de kommende dagene med jakt på skupturer sammen med 2. klassingene!